خبرگزاری هرانا – حطاب ظاهری ساری و فرزندش امین از آبان ماه سال گذشته در پی احضار به دادگاه انقلاب اهواز بازداشت و به زندان شیبان منتقل شدند. یک روز بعد آمنه ظاهری ساری دیگر فرزند این خانواده در منزل پدری بازداشت و به زندان سپیدار منتقل شد. در اسفندماه نیز علی ظاهری ساری بازداشت و به زندان شیبان منتقل شد. اعضای این خانواده در حالی در بلاتکلیفی و بدون تفهیم اتهام در بازداشت به سر میبرند که پدر خانواده نیاز فوری به رسیدگی پزشکی دارد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۳۹۷، چهار عضو یک خانواده که در بازه زمانی آبان تا اسفندماه سال گذشته بازداشت و به زندان شیبان منتقل شده بودند، کماکان به صورت بلاتکلیف در زندان به سر میبرند.
بر اساس اطلاعات دریافتی از منابع محلی، حطاب ظاهری ساری از بیماریهای معده، التهاب روده، دیسک کمر و بیماری کاتاراکت (آب مرورارید چشم) رنج میبرد، تار میبیند و قدرت بینایی وی روز به روز وخیمتر شده. او نیاز فوری به عمل جراحی دارد. با این حال مسئولین زندان نسبت به وضعیت وخیم وی بیتوجه بودهاند و تاکنون از صدور اجازه اعزام به بیمارستان و عمل جراحی برای وی امتناع کردهاند.
حطاب ظاهری ساری به همراه فرزندش امین ظاهری ساری در پی احضار به شعبه ۱۲ دادگاه انقلاب اهواز در تاریخ ۱۴ آبانماه بازداشت و به زندان شیبان اهواز منتقل شده بودند.
روز ۱۵ آبانماه نیز نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران اهواز به منزل آنها مراجعه کرده و آمنه ظاهری ساری، ۲۰ ساله و دانشجوی رشته حسابداری را بازداشت کردند. آمنه ظاهری ساری هم اکنون در بند زنان زندان سپیدار اهوزا به سر میبرد.
در تاریخ ۲۵ اسفندماه فرزند دیگر این خانواده به نام علی ظاهری ساری توسط نیروهای اداره اطلاعات اهواز به دلایل نامعلوم بازداشت و به زندان شیبان منتقل شده است.
لازم به ذکر است که شعبه ۱۲ بازپرسی دادگاه انقلاب اهواز برای آزادی موقت حطاب ظاهری ساری و امین ظاهری ساری قرار وثیقه ۷۰۰ میلیون تومانی و برای آمنه ظاهری ساری قرار وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی تعیین کرده است. همچنین شعبه ۴ دادگاه انقلاب اهواز جهت آزادی موقت علی ظاهری ساری قرار وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی صادر کرده است.
حطاب، علی؛ امین و آمنه ظاهری ساری بیشتر از چهار ماه است در زندانهای شیبان و سیپیدار در بلاتکلیفی در بازداشت به سر میبرند و تاکنون از اتهامات مطروحه علیه آنها اطلاع دقیقی به دست نیامده است.
لازم به یادآوری است پس از حمله مسلحانه به مراسم رژه نیروهای مسلح در اهواز تعداد پرشماری از شهروندان عرب در استان خوزستان بازداشت شدند. هرانا پیشتر طی پنج گزارش به ترتیب هویت ۱۰، ۱۹، ۱۷ ، ۱۳۳ و ۱۰ نفر از افرادی که پس از این جریان بازداشت شده بودند را احراز کرده است. بازداشت این چهار عضو خانواده نیز بر اساس این لیست ها پیش تر توسط هرانا اطلاع رسانی شده بود
احدی را نمی توان خود سرانه توقیف ، حبس یا تبعید نمود.
هرکس با مساوات کامل حق دارد که دعوایش به وسیله دادگاه مساوی و بی طرفی ، منصفانه و علنا رسیدگی بشود و چنین دادگاهی درباره حقوق و الزامات او یا هر اتهام جزایی که به او توجه پیدا کرده باشند، اتخاذ تصمیم بنماید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر