خبرگزاری هرانا – حسن ودایی پور (ناصری)، زندانی سیاسی محبوس در زندان مشهد به بازداشتگاه اداره اطلاعات اهواز منتقل شده است. این زندانی اهل شوش از هشت سال قبل در حال تحمل دوران حبس طولانی خود در تبعید به سر می برد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در روزهای پایانی اسفندماه ۹۷، حسن ودایی پور (ناصری)، زندانی سیاسی محبوس در زندان مشهد به بازداشتگاه اداره اطلاعات اهواز منتقل شده است.
حسن ودایی پور (ناصری)، ۳۳ ساله و اهل شهرستان شوش در فروردین ماه سال ۹۰ بازداشت و پس از چند ماه بازجویی در بازداشتگاه اداره اطلاعات اهواز و پس از اخذ اعترافات اجباری تلوزیونی، در شعبه اول دادگاه انقلاب اهواز به ریاست قاضی اندی به اتهامات “محاربه و اقدام علیه امنیت ملی از طریق ارتباط با دول متخاصم” به ۲۰ سال حبس در تبعید در زندان سبزوار محکوم شده بود.
این زندانی اندکی پس از تبعید از زندان سبزوار به زندان مشهد منتقل شد و به تازگی امکان استفاده از مرخصی های ۲۰ روزه تحت عنوان “رای باز” برای او فراهم شده بود.
بی خبری از وضعیت این زندانی پس از انتقال به اداره اطلاعات باعث افزایش نگرانی خانواده وی از تحت فشار قرار گرفتن و گشایش پرونده جدید علیه وی شده است.
لازم به یادآوری است حسن ودایى پور همراه ۸ تن دیگر از شهروندان شهرستان شوش در فروردین ۹۰ بازداشت و به حبس و تبعید محکوم شدند.
در حکم صادره توسط دادگاه انقلاب، حسن ودایى پور ۳۳ ساله به تحمل ۲۰ سال حبس در تبعید در زندان سبزوار،احمد دبات فرزند علیوی، ۳۰ساله، ۲۰ سال حبس و تبعید در زندان شهر رشت، على (سجاد) بیت عبدالله، ۱۵ سال حبس و تبعید در زندان شهر گرگان، احمد کعبی (زغیبی)، فرزند رحیم، ۱۵ سال تبعید در زندان کرمان، علی کنانى، ۳۴ساله، ۲۰ سال حبس و تبعید به زندان شهر سارى، جعفر بیت عبداله(کعبی)، ۳۱ساله، از روستای بیت علاوى شهر شوش، ۱۵ سال حبس و تبعید در زندان شهر یزد، ماهر کعبی ( زغیبی)،۲۸ساله، فرزند رحیم، ۱۰ سال حبس و تبعید در زندان اردبیل، یوسف لطیفى (خسرجی)، ۳۴ساله، ۱۰ سال حبس و تبعید در زندان شیراز، عباس صگورى، ۴۳ ساله، ۱۵ سال حبس و تبعید در زندان همدان محکوم شدند.
هرانا پیشتر در گزارشی لیست اسامی زندانیان متهم به محاربه با محکومیت بیش از ۲۰ سال حبس محبوس در زندانهای کشور را منتشر کرده بود.
هر کس حق دارد که از آزادی فکر ، وجدان و مذهب بهره مند شود .این حق متضمن آزادی تغییر مذهب یا عقیده و ایمان می باشد و نیز شامل تعلیمات مذهبی و اجرای مراسم دینی است . هرکس می تواند از این حقوق یا مجتمعاً به طور خصوصی یا به طور عمومی بر خوردار باشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر