۱۳۹۹ مرداد ۱, چهارشنبه

اتهامات امنیتی رادیو زمانه علیه مردم عرب احواز

در روزهایی که ملت عرب احواز انتفاضه هایش مستمر و زخمهای تیغ ستم و تبعیض نژاد دولت مرکزی ایران بر تن این ملت، هر روز بیشتر از دیروز است؛ رادیو زمانه یک میدیای مرکزگرای دیگر در اقدامی عجیب به تکرار و تاکید اتهامات واهی جمهوری اسلامی علیه ملت عرب احوازاقدام ورزیده است. این اتهامات هدفمند رادیو زمانه نه تنها علیه جنبش مدنی عرب احواز است بلکه بخش بزرگی از ساکنان شهر احواز، در کوت عبدالله، را مورد هدف قرار داده است.
رادیو زمانه در اقدامی مغرضانه مصاحبه ای با یک فعال ناشناس اهوازی انجام داده است و در میان سخنان این فرد اقدام به نشر ادعاهای مغرضانه اش بر علیه ملت عرب احواز کرده و انگهای هدفدار و مورد استفاده جمهوری اسلامی را به دهها هزار تن از ساکنان منطقه کوت عبدالله احواز بسته است.
در این مصاحبه کذایی رادیو زمانه حق اولیه انسانها در انتخاب عقیده را فراموش کرده و نفوذ سعودی در میان اقشار احوازی ها را دلیل اصلی تغییر عقیده نزد این مردم دانسته است. همچنین این رسانه مرکزگرا به اصطلاح اپوزیسیون ایرانی، ساکنان کوی کوت عبدالله احواز را به عناصر مروج وهابیسم در احواز متهم کرده است.
دو اتهام بزرگی که از زبان رادیو زمانه به ملت عرب احواز بسته شده است عبارتند از اتهام مزدوری عربستان و اتهام وهابیت و تندروی مذهبی است. این دو اتهام در حقیقت اتهامات امنیتی هستند که جمهوری اسلامی ایران با استناد به آنها هزاران تن از فعالان احوازی را در دو دهه اخیر به زندانهای طولانی مدت محکوم کرده و یا آنها را بر چوبه دار اعدام کرده است.
این اقدام رادیو زمانی اقدامی هدفمند و در راستای انتقام از جنبش مدنی ملت عرب احواز بوده که جز توجیه قلع و قمع و اعدامها و ترورهای صورت گرفته از سوی جمهوری اسلامی ایران علیه ملت عرب احواز نتیجه دیگری ندارد.
حال این سوال مطرح است که کشورهای اروپایی که این رسانه به اصطلاح اپوزیسیون را تامین مالی می کنند چگونه ممکن است این اقدامات رادیو زمانه در همدستی با دستگاه قتل و کشتار جمهوری اسلامی ایران را قبول کنند. این اقدام رادیو زمانه در استفاده از اطلاع رسانی به عنوان یک ابزار بمنظور تحقق یک نتیجه سیاسی که هزینه آن خون انسانهای حق خواه و بی گناه احوازی است، تفاوتی با استفاده داعش از اطلاع رسانی جهت ریختن خون انسانها ندارد.
بر فعالان احوازی است که با تدوین و جمع آوری شواهد کافی نسبت به این رادیو و رسانه های فارسی زبان دیگر نظیر بی بی سی فارسی و رادیو فردا و غیره، اقدامات خطرناک این رسانه ها که ریختن خون مردم بی گناه احوازی را توجیه و عادی سازی می کنند را نزد سازمان ملل و سازمانهای حقوق بشر و نزد کشورهای غربی تامین کننده ساپورت مالی این رسانه ها برده و از آنها رسما شکایت کنند.
بدون شک کشورهای حامی این رسانه های فارسی زبان به اصطلاح اپوزیسون در نتایج خطرناک فعالیت این رسانه ها سهیم هستند و در قبال خونهای ریخته شده مردم عرب احواز مسئول بوده و باید رسانه های مورد حمایت خود را از اینگونه اقدامات خطرناک برحذر دارند.
جنبش ملی دموکراتیک عرب الاحواز

کارگران شهرداری کوت عبدالله, در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و دیگر مطالبات خود در مقابل استانداری احواز تجمع اعتراضی برگزار کردند

امروز چهارشنبه ۱مردادماه ۱۳۹۹، کارگران شهرداری کوت عبدالله, در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و دیگر مطالبات خود در مقابل استانداری احواز تجمع اعتراضی برگزار کردند.

🔆 یکی از این کارگران معترض در تشریح این تجمع اعتراض گفت: "حقوق ما اردیبهشت تاکنون پرداخت نشده‌ است، پیمانکار هر چند ماه یکبار به کارگران حقوق پرداخت می‌کند و در حال حاضر حقوق فروردین، اردیبهشت و خرداد را دریافت نکرده‌ایم. یکی از مشکلات ما در طول سال‌های گذشته تاخیر در پرداخت حقوق بوده است، پیمانکار از شهریورماه سال گذشته تاکنون بین ۲ تا سه میلیون ریال از حقوق هر یک از کارگران فضای سبز کسر کرده و حق شب‌کاری‌ و نوبت کاری به این کارگران پرداخت نمی‌شود”.

💠 این کارگر معترض در ادامه افزود: “از مسئولان شهرداری کوت عبدالله بابت عدم تحقق وعده‌ها گله‌مند هستیم بارها وعده پرداخت حقوق داده‌اند اما هنوز عملی نشده ‌است. در این شرایط سخت اقتصادی تنها خواسته ما پرداخت به موقع حقوق است”./ایلنا

محکومیت یک شهروند ساکن احواز به تحمل ۱۵ سال حبس تعزیری


امروز چهارشنبه ۱ مرداد ماه ۱۳۹۹, شعبه دادگاه انقلاب احواز با صدور دادنامه ای حسین سواری, شهروند ساکن احواز و از فعالان مدنی این شهر را به تحمل ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم کرد. 
به گزارش حقوق بشر دراحواز, طی روزهای گذشته, حسین سواری, فرزند: هاشم, متاهل و دارای ۴ فرزند, فعال سیاسی و فرهنگی اهل احواز و محبوس در زندان شیبان توسط شعبه دادگاه انقلاب این شهرستان به تحمل ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم شد. 
“حکم صادره از سوی دادگاه انقلاب احواز به دلیل فعالیتهای مدنی و فرهنگی حسین سواری است و این زندانی سیاسی در دوران بازجوئی از دسترسی به وکیل محروم بوده است”. 
این فعال مدنی در تاریخ ۱۰ آذر ماه ۱۳۹۷, توسط ماموران اداره اطلاعات احواز بازداشت و به بازداشتگاه این ارگان امنیتی منتقل شد و پس از طی مراحل بازجوئی و تفهیم اتهام به زندان شیبان احواز منتقل شد. 
بازداشت افراد بدون تفهیم اتهام و محرومیت از دسترسی به وکیل برای متهم از جمله موارد ناقض اسناد بین المللی حقوق بشر, ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است. 
همچنین برخورداری افراد از روند دادرسی عادلانه از جمله حقوق سلب نشدنی است که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر بر آن تاکید شده است.
در اکثر موارد بازداشتهای خودسرانه در راستای سرکوب آزادی بیان و عقیده است که در ماده ۱۹ اعلامیه جهانی و ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی بر آن تاکید شده است.
 در ماده ۵ از قانون آئین دادرسی کیفری بر اطلاع یافتن متهم در اسرع وقت از اتهامات انتسابی و فراهم کردن حق دسترسی به وکیل . سایر حقوق دفاعی مذکور در قانون نیز مورد تاکید قرار گرفته است اما برخوردهای فراقانونی از سوی ارگانهای امنیتی ناقض قوانینی است که خود تدوینگر آن بودند و ادعای عمل بر آن را دارند.

شکنجه زنان زندانی در زندان سپیدار احواز

افزایش ابتلا به هپاتیت A در احواز به دلیل تلاقی آب آشامیدنی با فاضلاب شهری










امروز شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۹, شهروندان ساکن احواز به دلیل تلاقی آب آشامیدنی با آب فاضلاب شهری به بیماری هپاتیت نوع A مبتلا شدند.

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از انتخاب, امروز سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۹، محمدرضا ایزدی عضو شورای شهر احواز از افزایش ابتلای شهروندان احواز به بیماری هپاتیت نوع A به دلیل آمیختگی آب آشامیدنی با آب فاضلاب شهری خبر داد.

این عضو شورای شهر احواز در تشریح این خبر گفت: ” مبلغی که قرار بود برای بهبود سیستم آب و فاضلاب شهر احواز هزینه شود پرداخت نشده و شهروندان ۳۰۱ نقطه شهر احواز در حال حاضر با مشکلات عدیده ای در دسترسی به آب آشامیدنی سالم مواجه هستند.

ایزدی همچنین افزود: “شبکه فاضلاب احواز بسیار فرسوده و قدیمی است و حدود ۵۰ نقطه آن دچار نشست, ترک خوردگی و فرسودگی لوله ها شده ضمن اینکه ۳۰۱ نقطه از کل احواز درگیر تلاقی آب آشامیدنی با آب فاضلاب شهری شده است.”

این مقام مسئول در شورای شهر احواز در مورد تلاقی آب آشامیدنی و فاضلاب شهری در احواز اضافه کرد: “در سال ۱۳۹۷, اعلام کردم مردم ۳۰۱ نقطه احواز در اثر تلاقی آب و فاضلاب به بیماری هپاتیت A گرفتار شدند در شبکه بی بی سی مطرح شد و متاسفانه فرماندار  احواز با من تماس گرفت و خیلی ناراحت بود که چرا این صحبت ها را بازگو کردم و به من گفت هر حرفی را نباید بیان کرد.”

عضو شورای شهر احواز افزود: “مگر می شود به اسم انتشار خبر در بی بی سی یا دیگر خبرگزاری ها حرف مردم را به گوش مسئولین نرسانیم، تعدادی نامه محرمانه از بهداشت غرب احواز دارم که در اثر تلاقی آب شرب با فاضلاب در چندین نقطه احواز عده ای از مردم به بیماری هپاتیت A مبتلا شدند.”

وی با بیان اینکه مدیران مشکلات احواز را مطرح نمی کنند ادامه داد: “سازمان آبفا باید معضلات شبکه فرسوده فاضلاب احواز را حل کند، این شبکه مربوط به ۵۰ سال گذشته است و عمر خود را کرده، زمانی در مناطقی چون پادادشهر، کیانپارس و بخش زیادی از مناطق کوی ملت و گلستان در یک خانه ۴۰۰ متری ۴ الی ۵ نفری زندگی می کردند اما در حال حاضر به یک مجتمع آپارتمانی با ظرفیت ۴۰ نفر تبدیل شده است.”

در تاریخ ۳۰ تیر ماه ۱۳۹۹, رضا حیدری نبی، فعال مدنی ساکن احواز از تداوم محرومیتهای گسترده بر شهروندان احواز خبر داد و در ادامه راهکار برون رفت از این مشکلات را اعمال فشارهای رسانه ای بیش از پیش بر مسئولان استانی دراحواز دانست. این فعال مدنی از نیمه تمام ماندن بسیاری از پروژه های عمرانی مرتبط با توسعه شهری و امکانات عمومی در این استان که از زمان کودکی وی آغاز و تا به امروز تمام نشده خبر داد.


در تاریخ ۱۲ تیرماه ۱۳۹۹، خبرگزاری ایلنا هم با انتشار گزارشی از محرومیت ۱۲ روستای تابعه در غیزانیه احواز از دسترسی به آب آشامیدنی خبر داده بود.


در تاریخ ۳ خرداد ماه ۱۳۹۹, حقوق بشر در ایران, با انتشاری گزارش, به شرح وضعیت نابسامان آبرسانی و محرومیت شهروندان ساکن غیزانیه از توابع احواز در دسترسی به آب آشامیدنی اطلاع رسانی کرده بود.


بخش غیزانیه, در ۴۰ کیلومتری شهر احواز واقع شده و منطقه ای است که در واقع از نظر وجود صدها چاه نفت و ۲۰ شرکت مهم نفت, گاز و شرکتهای پتروشیمی برخوردار هست اما متاسفانه چندین سال است که ساکنان این بخش در ۸۶ روستا زندگی می کنند به عدم وجود امکانات و همچنین آب آشامیدنی اعتراض دارند و این شهروندان اعتراضشان را علاوه بر مسئولان احواز به تهران و نمایندگان مجلس هم پیگیری کردند اما پاسخی به آنها داده نشد. دستگاههای اجرائی, استانداری و سایر مسئولان احواز به جای توجه به مشکلات مردم غیزانیه و تامین امکانات برای آنها و تامین خواسته های این شهروندان به سمت آنها تیراندازی می کنند یا آنها را بازداشت می کنند”.

دسترسی افراد به امکانات شهری,  پزشکی و بهداشتی از جمله موارد تاکید شده در ماده ۲۵ اعلامیه جهانی حقوق بشر می باشد و بر محق بودن افراد بر تامین اجتماعی مناسب از نظر بهداشت, درمان, خوراک, مسکن, پوشاک و برخورداری از خدمات حمایتی اجتماعی در مواقع بیکاری ، بیماری ، نقص اعضا ، بیوگی ، پیری یا در تمام موارد دیگری که به علل خارج از اراده انسان، وسایل امرار معاش او از بین رفته باشد از شرایط آبرومندانه زندگی برخوردار شود.

سی هشتمین اعتصاب کارگران نیشکر

سر دادن شعار «مفسد اقتصادی، اعدام باید گردد» در ۳۸مین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه و راهپیمایی اعتراضی در خیابان های شوش به سوی بازار / ١مرداد ٩٩

بازداشت بيش از 350 نَفَر #قيام_تشنگان_ثورة_العطش

بازداشت بيش از 350 نفر در #قيام_تشنگان    صدها نفر در #قيام_تشنگان #قيام_تموز در تظاهرات مسالمت آميز در اعتراض به بى آبى و قطع آب و انتقال آ...