۱۳۹۹ فروردین ۱۲, سه‌شنبه

هويت يكى از كشته شدگان زندان سپيدار احواز مشخص شد

                                            هويت يكى از كشته شدگان زندان سپيدار احواز مشخص شد



محمد تامولى طرفى 25 ساله،فرزند لفته ، از اهالى شهر بستان كه در سال 1397 بازداشت شده است و در هنگام سپرى حكم 7 ساله در زندان سپيدار احواز توسط نيروهاى امنيتى دوشنبه شب 11 فروردين كشته شد.

روز دوشنبه 11 فروردين ماه 1399؛ زندانيان زندان سپيدار به تعبيض در دادن مرخصى به دليل شيوع #ويروس_كرونا و نبود امكانات بهداشتى و طبى در زندان اعتراض كردند اما نيروهاى امنيتى پاسخ اين اعتراضات را با آتش و گلوله جواب دادند و شمارى از زندانيان كشته و زخمى شدند...

نا گفته نماند كه روز سه شنبه 12 فروردين ماه در زندان شيبان احواز نيز نسبت به اين تبعيضها و نبود امكانات بهداشتى و طبى و مبتلا شدن شمارى از زندانيان به كرونا ويروس، زندانيان نيز اعتراض كردند و تعدادى از آنها كشته و زخمى شدند. نيروهاى بسيج و سپاه نيز به تجمع خانواده ها در بيرون از زندان مركزى احواز(زندان شيبان) با گلوله و گاز آشك آور هجوم كرده و سه نفر را مجروح كردند





۱۳۹۹ فروردین ۱۱, دوشنبه

هویت زندانی زخمی شده در زندان شیبان عادل سواری احراز شده است

عادل سوارى يكى از زخمى شدگان ديروز سه شنبه 12 فروردين ماه 1399 كه توسط نيروهاى بسيج و سپاه مورد اصابت گلوله قرار گرفت. پدر عادل سوارى يكى از زندانيان زندان شيبان(زندان مركزى احواز) است و ديروز سه شنبه بعد از شنيدن خبر اعتراضات زندانيان در زندان شيبان،خانواده ها به زندان شيبان رفته اند اما از نزديك شدن آنها به زندان جلوگيرى شده و بجاى اينكه از سرنوشت زندانيان به خانواده ها خبر دهند، با گلوله و گاز اشك آور به طرف آنان شليك كردند...

۱۳۹۹ فروردین ۱۰, یکشنبه

corona virus



شورش در زندان مهاباد و کشتە و زخمی شدن ٦ زندانی

شورش در زندان مهاباد و کشتە و زخمی شدن ٦ زندانی

در پی شورش زندانیان در زندان مرکزی مهاباد، نیروهای امنیتی بە سوی زندانیان آتش گشودە و دست کم ٦ زندانی کشتە و یا زخمی شدەاند.

 ساعت اولیە بامداد روز یکشنبە ١٠ فروردین ٩٩ (٢٩ مارس ٢٠٢٠)، حدودا ٣٠٠ زندانی محبوس در ٦ بند از ٧ بند زندان مرکزی مهاباد بە نشانە اعتراض بە عدم اعطای مرخصی بە آنها از سوی مسئولین دست بە شورش زدند.

بە گفتە یک منبع مطلع، در پی شورش زندانیان و شکستن چهار درب زندان و بە آتش کشیدن پتو و برخی از وسایل زندان بە ویژە در طبقە دوم، نیروهای سپاه پاسداران با محاصرە کردن زندان وارد زندان شدە و بە سوی زندانیان معترض آتش گشودەاند.

این منبع در ادامە اعلام کرد کە، نیروهای سپاه پاسداران علاوە بر شلیک بە سوی زندانیان برای سرکوب آنها از گاز اشک آور نیز استفادە کردەاند و یک زندانی جانش را از دست دادە و دست کم ٥ زندانی نیز زخمی شدەاند. تاکنون هویت زندانی جانباختە برای این کانال احوازیه  احراز نشدە است.

یکی از نیروهای امنیتی زندان ضمن تایید این خبر اعلام کرد، کە زندانی جانباختە یک زندانی مسن می باشد، اما تاکنون معلوم نشدە کە وی در اثر تیراندازی جانش را از دست دادە و یان بە دلیل ضرب و شتم بودە است. این مامور امنیتی در ادامە اعلام کرد کە تاکنون هیچ کدام از زندانیان زخمی شدە جهت مداوا بە مراکز درمانی اعزام نشدەاند.

از سوی دیگر، پدر یکی از زندانیان محکوم بە اعدام کە از همان ساعات اولیە شورش زندانیان مقابل درب زندان بودە طی گفتگویی تاکیید کرد کە هیچ کدام از زندانیان نتوانستەاند فرار کنند.

خانوادە یکی دیگر از زندانیان طی تماسی ، از میلیتاریزە کردن خیابان محمد قاضی و محدودە زندان خبر داد و گفت در حال حاضر نیروهای امنیتی محوطە زندان را محاصرە و افراد لباس شخصی در کوچەهای اطراف و نیروهای مسلح نیز بر بام زندان مستقر شدەاند.

مروری بر کارنامه سراسر فساد حاکمیت ولایت فقیه در سال۱۳۹۸

مروری بر کارنامه سراسر فساد حاکمیت ولایت فقیه در سال۱۳۹۸

سال۱۳۹۸ دارای دو تابلوی برجسته در تاریخ چهل ساله حاکمیت ولایت فقیه بود. در تابلو ولایت فقیه جز فقر و فلاکت، کشتار و زندان از سوی نظام مرگ‌آفرین دستاورد دیگری برای مردم ایران نداشت.
اما در طرف مقابل، تابلو دومی در تاریخ مبارزات ایران نقش بست. تابلوی درخشش مردم ایران با زنان و مردان دلیری که در برابر هیولای ولایت و پاسدارانش بپاخاستند و در آبان ظرف تنها ۳ روز با تقدیم بیش از ۱۵۰۰گل سرخ‌نشان به پیشگاه آزادی ایران، ناقوس مرگ ولایت جنایتکار خامنه‌ای را با خون و جانهای خویش به صدا درآوردند.
اعتراضات مردم به‌جان آمده استمرار دارد و خامنه‌ای و نظامش توان مهار این شرایط انفجاری را نخواهند داشت.
روياروئي زنان با ولایت فقیه در سال ۹۸
چهل سال است که بنیادگرایی ولایت فقیه، دشمنی با زنان را در کانون جنایات خود قرار داده است و با سرکوب زنان، تمامی جامعه ایران را مرعوب می کند زیرا در نگاه ولایت فقیه «زن» موجودی ناقص و در حاشیه است و باید مطیع، برده و فرمانبردار دیگری باشد و اختیاری از خود برای تصمیم زندگیش ندارد.
خمینی ایدئولوژی زن ستیز خود را با شعار «یا روسری یا توسری» علیه زنان اعمال کرد. این شعار محور اصلی سرکوبی های بعدی شد که رفسنجانی، خاتمی، احمدی نژاد و روحانی آن را طی ۴۰سال حکومت این نظام ادامه دادند.
اما در مقابل ستم و سرکوب چهل ساله ولایت فقیه، زنان ایرانی هرگز در مقابل دیکتاتوری دینی سرخم نکردند. آنان دوشادش مردان به صفوف مبارزه علیه استبداد مذهبی پیوستند و امروز در پیشاپیش صفوف قیام کنندگان علیه ظلم و استبداد حاکم بر میهن‌نشان در مقابل حکومت بنیادگرای مذهبی صف بسته‌اند.
نقش زنان در سازماندهی و رهبری اعتراضات سراسری ۹۸
از دیماه ۹۶ تا دی ۹۸ زنان در صف مقدم نبرد بر علیه ظلم و ستم دیکتاتوری ولایت فقیه به‌روشنی نشان دادند که زنان ایرانی همدوش با لشگر کارگران، بیکاران و گرسنگان از پا نمی‌نشینند و تسلیم نمی‌شوند.
وحشت سرکردگان حکومتی از نقش هدایت‌گر زنان در اعتراضات سراسری مردم ایران در آبان ۹۸ در روزنامه‌ها و در اظهارات مقامات ریز و درشت حکومتی موج می‌زد.
تلویزیون شبکه خبر طی برنامه‌یی در۳۰ آبان ۱۳۹۸ گزارش کرد:
«شنبه ۳ بعدازظهر فلکه دوم صادقیه تصاویر حاکی از آن است گروه‌های سازمان‌یافته مانع از عبور و مرور خودروها هستند. همان روز در میدان شوش و نوع پوششی که حاکی از صحنه گردانی افرادی در میان مردم برای ایجاد تنش در خیابان است در این میان استفاده ابزاری از حضور زنان آموزش دیده به‌عنوان لیدر خودنمایی می‌کند.»
سایت خبر فوری در۲۹ آبان ۹۸نوشت:
«میان‌داری و میدان‌داری ویژه زنان در اغتشاشات اخیر، چشمگیر به‌نظر می‌رسد. در نقاط متعدد به‌ویژه حومه تهران، زنان ظاهراً ۳۰تا ۳۵سال، نقش ویژه‌یی در لیدری اغتشاشات به عهده‌ دارند. این زنان متحدالپوشش، هر یک وظیفه‌ای جداگانه دارند؛ یکی از شورش‌ها فیلم می‌گیرد، دیگری جلوی خودروها را می‌گیرد و دیگری با تحریک مردم، آنها را به پیوستن به صف اغتشاش‌ها مجاب می‌کند. این‌که چرا در اغتشاشات اخیر، زنان به مهره میان‌دار تبدیل شده‌اند سؤال‌برانگیز است.»
این سایت حکومتی هم‌چنین نوشت: «هسته‌های خشونت‌طلب، هر‌ یک به‌طور متوسط ۴۰ تا۵۰‌نفر را شامل می‌شوند. نوع عملکرد این هسته‌ها، لایه‌لایه است. یک لایه مأمور تخریب، لایه دیگر مأمور ایجاد رعب ‌و ‌وحشت و لایه بعدی مأمور ایجاد حائل برای فراری دادن عاملان تخریب هستند. مورد دیگر لباس‌ها و نشانه‌های مشخص و متحد هسته‌های خشونت است. فایده این لباس‌های یکرنگ، تسهیل در شناسایی یکدیگر در موقع عملیات است.»
روزنامه جوان وابسته به سپاه در ۲۹ آبان ۹۸ طی مقاله‌یی تحت عنوان «خصایص یک آشوب» با برجسته کردن نقش زنان در حرکت‌های اعتراضی نوشت:«برای زنان کار ویژه تعریف شده بود. هم در حمله به مراکز بسیج خواهران و هم در تهییج جوانان نقش اساسی داشتند.»
جان‌باختن سحرخدایاری
سحر خدایاری(معروف به دخترآبی) لیسانس مترجم انگلیسی، ۲۹ ساله، ساکن تهران، فوتبال دوست و از هواداران تیم استقلال بود که در۲۱ اسفند ۱۳۹۷ در حالی که کلاه گیس آبی گذاشته و پالتوی بلند پوشیده بود برای تماشای بازی استقلال و العین راهی استادیوم آزادی تهران شد. اما هنگامی که ماموران قصد بازرسی بدنی او را داشتند، به جرم منع حضور زنان در ورزشگاه دستگیر و ۳روز در بازداشتگاه به سر برد تا خانواده‌اش با سپردن وثیقه ۵۰میلیونی وی را آزاد کردند.
سحر روز دوشنبه ۱۱شهریور۹۸ که روز دادگاهش بود به دادگاه مراجعه کرد ولی قاضی به دادگاه نیامد. اما در راهروهای دادسرای تهران به سحر گفته شد که قرار است بین ۶ماه تا ۲سال به وی حبس بدهند. وی از دادسرا بیرون آمد، و در اعتراض به این حکم با بنزین خود را به آتش کشید.
سپس او را در بیمارستان مطهری تهران بستری کردند، اما سرانجام وی روز جمعه ۱۵شهریور ۹۸ در بیمارستان جان‌سپرد.
پس از درگذشت سحر وزارت اطلاعات ابتدا به خانواده او گفتند «حق مصاحبه کردن ندارید. بهتر است مجلس ترحیم نگیرید و مراسم را خانوادگی برگزار کنید. آلان عوامل خارجی و داخلی منتظر سوءاستفاده هستند و دختر شما تا همین جا به اندازه کافی هزینه روی دست مملکت گذاشته است.»
سحر را روز یکشنبه ۱۷شهریور در یک روستا بنام سلم در شهرستان کیار دفن کردند. ماموران حکومتی تا آخرین لحظه هم جنازه را به خانواده‌اش تحویل ندادند. یک روز بعد از مراسم خاکسپاری یعنی در روز دوشنبه ۱۸شهریور بیمارستان مطهری اجازه یافت تا خبر فوت سحر را منتشر کند.

ممنوعیت ورود زنان به استادیوم‌ها و بازتاب اجتماعی جانباختن سحرخدایادی
درگذشت سحر نمونه‌ای از جنایت حاکمان زن سیتز ولایت فقیه بازتاب وسیعی در داخل و خارج کشور داشت. روزنامه آرمان در تاریخ ۱۴شهریور ۹۸ پس از درگذشت سحر خدایاری نوشت:«خشونت علیه زنان یکی از آسیب‌های اجتماعی محسوب می‌شود که متاسفانه پیامدهای منفی بسیاری را با خود به دنبال داشته است. متاسفانه به‌رغم اینکه ایران جزو یکی از امضاکنندگان اصلی کنوانسیون حمایت از حقوق آزاردیدگان و آسیب‌دیدگان از خشونت است، اما هنوز قوانین جامع و بازدارنده‌ای در این زمینه تهیه و تدوین نشده است؛ قوانینی که بتواند از حقوق قربانیان به‌طورکلی و حقوق زنان و کودکان به‌طور اخص دفاع کرده و حق آنها را بازگرداند.»
فرید موسوی، نماینده تهران در حساب توییتری خود نوشت:
«حل برخی مسائل ساده چنان دیر می‌شود که زخم‌های مهلک به روان جامعه می‌زند و برایشان پاسخی به تاریخ نداریم. مردسالاری، تبعیض جنسیتی، منع ورود زنان به ورزشگاه‌ها و نهایتا مرگ دردناک دختر آبی حلقه‌های یک زنجیر است. تا دیرتر و فاجعه‌بارتر نشده، این تبعیض‌های ناروا باید مرتفع شود.» سایت جماران۱۹شهریور۹۸
پروانه سلحشوری نماینده مجلس گفت:« او تنها دختر آبی نبود. سحر دختر ایران بود. در جایی که مردانش برای زنان تکلیف تعیین می‌کنند و ابتدایی‌ترین حقوق انسانی‌ را از آنها سلب می‌کنند ،اگر در هر جای دیگر دنیا می‌خواست می‌توانست مثل همه بلیت خریده، وارد ورزشگاه شود و هر مسابقه‌ای حتی همین بازی استقلال- العین را تماشا کند اما تولد در این جغرافیا و زندگی در ایران برایش سرنوشت دیگری را رقم زد.
پروانه سلحشوری درباره احکام قضاییه خون‌آشام ولایت فقیه گفت:‌ «احکام اخیر نشان از آن دارد که رویکرد [ابراهیم] رئیسی بسیار خشن‌تر از اسلافش است.»
ایران تنها کشور در جهان که ورود زنان به ورزشگاه ممنوع است
سازمان عفو بین الملل روز ۲۱ شهریور ۹۸ در توییتی از مرگ سحر نوشت: «ایران تنها کشور دنیا است که از ورود زنان به ورزشگاه جلوگیری و آنها را مجازات می کند. از فیفا بخواهید به این تبعیض پایان بدهد.»
فیلیپ لوتر مدیر بخش امور حقوقی خاورمیانه و شمال آفریقا در سازمان عفو بین‌الملل گفت:« اتفاقی که برای سحر خدایاری افتاده اتفاق دلخراشی است و اثرات بی‌اعتنایی شدید و هولناک مقام‌ها و مسئولان ایرانی به حقوق زنان در این کشور را آشکار می‌کند. تنها جرم او زن بودن در کشوری بود که زنان در آنجا مورد تبعیض قرار می‌گیرند. تبعیضی که در قوانین نهادینه شده و به هراس‌انگیزترین شیوه‌های قابل تصور در تمام عرصه‌های زندگی زنان و حتی در عرصه‌‌ی ورزشی متبلور می‌شود.»
«فیفا» فدارسیون بین‌المللی فوتبال در توییتی نوشت:« انتظار این است که در دیدار با مقام‌های فوتبال ایران به بررسی میزان آماده بودن ورزشگاه‌ها برای ورود زنان بپردازند. تصمیم فیفا برای اعزام این هیات یک روز پس از اعلام مرگ سحر خدایاری دختر هوادار فوتبال در ایران اعلام شده بود.»
کوزواره اسلانی، کاپیتان تیم ملی زنان سوئد نیز با تراژدی خواندن خودسوزی سحر خدایاری، خطاب به فیفا اعلام کرد: «اکنون زمان اقدام است نه سکوت. باید به زنان ایرانی در مبارزه علیه تبعیض جنسیتی کمک کنیم. این موضوعی حقوق بشری است.»
توئیتر فارسی وزارت‌خارجه آمریکا در پیامی نوشت: «درگذشت غم‌انگیز سحر خدایاری، دختر آبی، شاهد دیگری بر این حقیقت است که بزرگ‌ترین قربانیان این حکومت خود مردم ایران هستند.»
تحریم‌ها در سال ۹۸
موج دوم تحریم ها که از اواخر بهمن ۹۷ شروع شده بود در سال ۹۸ با تحریم صادرات نفتی جمهوری اسلامی در ایران به اوج رسید.
به گزارش خبرگزاری مهر در ۱۴ بهمن ۹۷ مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی تهران، گفت: «هفته‌ای نیست که ۱۰ تا ۵۰ شرکت بزرگ کشور تعطیل نشوند، روزی نیست که صدها کارگر بیکار نشوند، ازسال گذشته ۱۵۰۰ شرکت پیمانکاری نفتی ۸۰۰ شرکت تعطیل شده‌اند.»
پایان معافیت ۶ ماهه و تحریم نفتی
در ۱۳ اردیبهشت ۹۸ با پایان یافتن معافیت ۶ماهه نفتی که آمریکا در راستای تحریم نفتی برای چند مشتری نفتی از جمله کره جنوبی، چین، ژاپن و… در نظرگرفته بود معافیت آنها را لغو کرد تا صادرات نفت تهران را به صفر برساند.
متعاقبا از بین رفتن درآمدهایی که از طریق فروش نفت به دست می‌آمد تمامی ساختار بودجه ۹۸ را بر هم زد و روحانی مجبور شد بودجه خود را یک‌بار دیگر از حیث منابع درآمد در اردیبهشت ۹۸ بازنگری کند. خبرگزاری رویترز سه شنبه ۸ مردادماه ۹۸ با استناد به اطلاعات منابع صنعتی و کشتیرانی، گزارش داد که صادرات نفت ایران در ماه جاری میلادی به ۱۰۰هزار بشکه در روز سقوط کرده است. حکومت ایران قبل از تحریم‌های واشینگتن روزانه ۵/۲ میلیون بشکه در روز صادرات نفت داشت.»
تحرم دارایی‌های خامنه‌ای
ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دوشنبه سوم تیرماه ۹۸ فرمان اجرایی جدیدی را امضا کرد که براساس آن دارایی‌های علی خامنه‌ای و دفتر او و هشت فرمانده سپاه پاسداران را تحت تحریم قرار داد.
دونالد ترامپ به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «تحریم‌های امروز بدنبال مجموعه‌یی از رفتارهای مهاجمانه حکومت ایران در هفته‌های اخیر از جمله ساقط کردن یک پهپاد آمریکا و بسیاری اقدامات دیگر می‌باشد. با تحریم خامنه‌ای و دفتر او، دسترسی علی خامنه‌ای به تمامی منابع مالی قطع می‌شود.»
تحریم صنایع پتروشیمی خلیج فارس سپاه پاسداران
دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا جمعه ۱۷ خردادماه ۹۸ (۷ژوئن ۲۰۱۹)اعلام کرد: «بر اساس اعلام تحریم های جدید شامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و ۳۹ شرکت وابسته به آن به‌دلیل همکاری‌های نزدیک با قرارگاه خاتم‌الانبیا، بازوی اقتصادی سپاه پاسداران ایران حمایت مالی از سپاه پاسداران می‌باشد. تحریم گروه‌ها و بزرگ ترین شرکت‌های بخش پتروشیمی و شرکت‌های وابسته به آن که منابع مالی سپاه پاسداران را تامین می‌کنند، ادامه خواهیم داد.»

تحریم‌ نزدیکان خامنه‌ای و بخشی از حوزه معدن و صنایع ایران
مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری که روز جمعه ۲۰ دی‌ماه ۹۸برگزار شد، اعلام کرد: «هشت شخص ارشد ایران از جمله رییس بسیج که کارش سرکوب مردم است و دیگر مقامات رسمی نزدیک به خامنه‌ای را تحریم کرده‌ایم.»
بر اساس اطلاعیه وزارت خزانه‌داری آمریکا، این مقامات عبارتند از:
«علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، سرتیپ غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمدرضا نقدی معاون هماهنگی سپاه، محمدرضا آشتیانی جانشین رئيس ستاد کل نیروهای مسلح، علی عبداللهی معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح، علی اصغر حجازی معاون اجرایی دفتر علی خامنه‌ای و محسن قمی معاون امور بین‌الملل دفتر خامنه ای.»
تحریم ۲۵ فرد و نهاد در حمایت از سپاه پاسداران
در ادامه تحریم‌‌های آمریکا علیه افراد و نهادهای ایرانی، وزرات امور خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه ششم فروردین ماه ۹۸ (۲۶ مارس ۲۰۱۹) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد ۹ فرد و ۱۶ نهاد ایرانی دیگر نیز به دلیل همکاری مالی با سپاه پاسداران ایران و وزارت دفاع این کشور تحریم شدند.
وزارت دارایی آمریکا اعلام کرد که بانک انصار در مرکز شبکه انتقال پول به سپاه قرار دارد.
بانک انصار، اولین بانک وابسته به سپاه پاسداران، حدود ۳۰ سال پیش به عنوان صندوق قرض الحسنه انصارالمجاهدین فعالیت خود را آغاز کرد و در دولت محمود احمدی نژاد به موسسه مالی و سپس بانک تبدیل شد.
تحریم جواد ظریف
خزانه‌داری آمریکا چهارشنبه ۸ مردادماه ۹۸ اعلام کرد که محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه و همکار قاسم سلیمانی را در لیست تحریم‌ها قرار داده است.
استیون منوچین وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت:« جواد ظریف دستور خامنه‌ای را اجرا می‌کند و سخنگوی اصلی این حاکمیت در سراسر جهان است…در همان زمانی که ایران شهروندان خود را از دسترسی به شبکه‌های اجتماعی محروم می‌کند، وزیر خارجه جواد ظریف تبلیغات دروغین و اطلاعات گمراه‌کننده ایران را از طریق همین رسانه‌های اجتماعی پخش می‌کند.»
تحریم سازمان هوا فضای سپاه پاسداران
روز سه شنبه ۱۲ شهریورماه ۹۸ وزارت خزانه‌داری آمریکا سه سازمان فضایی ایران را تحریم کرد. سازمان هوا ،فضا سازمان فضایی و مرکز تحقیقات فضایی ایران در فهرست تحریم‌های خزانه‌داری آمریکا قرار گرفتند.
به گزارش رویترز آمریکا می‌گوید این سازمان تحت پوشش تحقیقات فضایی به دنبال پیش‌برد برنامه‌های تهران برای ساخت موشک‌های بالستیک است. این نخستین بار است که صنایع فضایی غیرنظامی ایران از سوی آمریکا تحریم می‌شوند.
تحریم شبکه کشتیرانی ایران
خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه ۱۳شهریور۹۸ شبکه وسیعی ازکشتیرانی ایران و هم‌چنین بیش از ۱۵نهاد و ۱۱شخص و ۱۲کشتی که نیروی قدس سپاه پاسداران را حمایت می‌کند و صدها میلیون دلار را به بشار اسد و حزب‌الله می‌رساند تحریم کرد.
تحریم گسترده بانک‌های سپاه پاسداران و حزب‌الله لبنان
آمریکا و شش کشور عربی بزرگترین تحریم مشترک علیه و حزب الله را به اجرا درآوردند. ایالات متحد آمریکا و شش کشور عرب حوزه خلیج فارس چهارشنبه ۸ آبان ۹۸ حزب الله لبنان سپاه پاسداران و حکومت ایران را هدف بی‌سابقه ترین تحریم ها قرار دادند.
خزانه داری آمریکا اعلام کرد که تحریم های جدید بیست و پنج نهاد و شخصیت وابسته به حزب الله لبنان و جمهوری اسلامی ایران را آماج تحریم‌هایی قرار داده که تا امروز بی‌سابقه و مهم‌ترین مجازات‌هایی به شمار می روند که آمریکا و شش کشور عرب حوزه خلیج فارس مشترکاً وضع کرده‌اند.
تحریم بانک مرکزی ایران
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه ۲۹ شهریورماه ۹۸ برابر با ۲۰سپتامبر ۲۰۱۹ اعلام کرد که بانک مرکزی و «صندوق توسعه ملی ایران» و «شرکت اعتماد تجارت پاس» را تحریم کرده است.
تحریم مجتبی خامنه‌ای و ستاد کل نیروهای مسلح ایران
وزارت خزانه‌داری آمریکا روز دوشنبه، ۱۳ آبان۹۸ همزمان با چهلمین سالگرد اشغال سفارت ایالات متحده در تهران، ۹ شخص حقیقی مرتبط با علی خامنه‌ای، و ستاد کل نیروهای مسلح‌اش را تحریم کرد. مجتبی خامنه‌ای، محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر خامنه‌ای ، غلامعلی حداد عادل، ابراهیم رئیسی ، وحید حقانیان، و علی اکبر ولایتی از جمله تحریم شدگان هستند.
قرارگرفتن نظام ولایت فقیه در لیست سیاه اف ای تی اف (FATF)
به گزارش خبرگزاری رویترز، پس از آن‌که ایران نتوانست از معیارهای مالی ضد پولشویی در حمایت از تروریسم بین‌المللی تبعیت کند، دیدبان جهانی پولشویی ۲اسفند ۹۸ ایران را در لیست سیاهFATF (پولشویی) قرار داد.(رویترز ۲۱ فوریه ۲۰۲۰)
ایران بعد از ۳سال وعده ‌و وعید به این ارگان و وقت‌گذرانی نتوانست بر اختلافات داخلی خود برای گرفتن یک تصمیم واحد بر سر پذیرش کنوانسیون‌ها دست پیدا کند و این لایحه دولتی مدت‌های مدید در اتاق‌های بایگانی مجمع تشخیص مصلحت نظام ماند تا این‌که درنهایت اف.ای.تی.اف بعد از ۴بار مهلت دادن و مماشات کردن، تهدید خود را عملی نمود و حکومت ایران را در لیست سیاه گروه ویژه مالی قرار داد.
بازگشت ایران به لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی شرکت‌ها و بانک‌هایی که هنوز با ایران روابط مالی و تجاری دارند و همچنین فعالیت‌های‌برون مرزی سپاه پاسداران را نیز محدود می‌کند.
قرار گرفتن ایران در لیست سیاه به معنی این است که هر بانکی که وارد تبادلات پولی با آن می‌شود، می‌بایست که نسبت به مبدأ و مقصد پول‌ها اطلاعات کافی داشته باشد تا خود متهم به کمک به تبادلات مالی مشکوک، پول‌شویی و یا کمک به گروهای تروریستی نشود.
از زمان خروج نظام ولایت فقیه از لیست سیاه FATF در سال ۲۰۱۶، مداخلات خامنه‌ای در منطقه بنحو افسارگسیخته‌ای گسترش یافت و همه چیز گواه این حقیقت است که امتیاز دادن به این حکومت فاسد و غارتگر آنرا جری‌تر کرده و پول و سرمایه‌های ملی ایران به‌جای رفع فقر و بیکاری و گرسنگی مردم؛ در راه مطامع جنگ افروزانه و مداخلاتش در سایر کشورها هزینه می‌شود.
ادامه دارد…

معتاد کردن زندانیان توسط عوامل زندان در زندان تهران بزرگ

معتاد کردن زندانیان توسط عوامل زندان در زندان تهران بزرگ


پروژه معتاد کردن زندانیان بویژه بازداشت شدگان اعتراضات آبان ماه در زندان تهران بزرگ همچنان در جریان است. به گزارش  مسئولان زندان تهران بزرگ با هماهنگی و با استفاده از باندهای مواد مخدر وابسته به مسئولان زندان اقدام به معتاد کردن شماری از معترضان بازداشت شده در آبان ماه کرده اند.
به گفته یک منبع مطلع، فردی به نام سیدحمید سلیمی که خودش زندانی و وکیل بند هم هست، در هماهنگی با رئیس بند کیوان‌لو و معاون تیپ فردی به نام حافظی، اقدام به معتاد کردن جوانان بازداشت شده در اعتراضات آبان ماه ۹۸ کرده اند.
سیدحمید سلیمی در ابتدا به مدت چند روز به آنها مواد مخدر را به صورت مجانی می‌دهد و هنگامی که زندانی معتاد شد مواد را به او می فروشد.
گفته می شود ۴۰ تن از بازداشت شدگان تظاهرات آبان ماه از اسلامشهر، شهریار، رودهن و اندیشه توسط سیدحلیم سلیمی معتاد شده‌اند.
پیش از این نیز گزارشاتی مبنی بر اقدام مسئولان زندان برای معتاد و به تسلیم کشاندن جوانان معترض بازداشت شده تظاهرات داشتیم که عوامل زندان به زندانی می گویند: مواد بکش که حبس را راحت بکشی.

شمار جانباختگان اعتراضات سراسری آبان ماه به بیش از ۱۵۰۰نفر رسید – اسامی بیش از ۷۰۰ جانباخته در گزارش آمده است

شمار جانباختگان اعتراضات سراسری آبان ماه به بیش از ۱۵۰۰نفر رسید - اسامی بیش از ۷۰۰ جانباخته در گزارش آمده است
براساس گزارش‌های معتبر، تعداد جانباختگان اعتراضات سراسری آبان ۹۸ به بیش از ۱۵۰۰ تن رسیده است.
تعداد واقعی قطعاً بیش از این می‌باشد و تیم مانیتورینگ حقوق بشر ایران تحقیقات خود را برای بدست آوردن آمار دقیق‌تر همچنان ادامه خواهد داد. با گذشت زمان، جزئیات بیشتری در مورد سرکوب وحشیانه اعتراضات توسط نیروهای امنیتی و تعداد معترضین کشته شده آشکار می‌شود.
اکثر قربانیان در اعتراضاتی که از روز جمعه ۲۴ آبان شروع شد توسط نیروهای امنیتی و تک تیراندازها بدنبال سرکوب بیرحمانه‌ای که در سراسر کشور صورت گرفت، کشته شدند.
اجساد بسیاری از کشته‌شدگان در جایی که کشته شدند یا از بیمارستان‌ها توسط ماموران ربوده شده و برخی از آنها بدون اطلاع خانواده‌ها و حتی بدون شناسایی جسد در مکان‌های ناشناخته، به خاک سپرده شده‌اند.
چندین گزارش وجود دارد كه نشان می‌دهد مأمورین اطلاعاتی معترضان کشته یا زخمی شده را از بیمارستان‌ها می‌ربایند تا ابعاد واقعی سرکوب را مخفی نگاه دارند.
در این اعتراضات بیش از ۴۰۰۰ نفر زخمی و مجروح شدند.
طبق آخرین گزارشات بدست آمده، آمار دستگیری معترضین تاکنون حداقل ۱۲،۰۰۰ تن می‌باشد. این در حالی است که آمار بازداشتی‌ها روز به روز بالاتر می‌رود و حکومت دست به سرکوب گسترده علیه معترضین زده است.

در زیر اسامی بیش از ۷۰۰ تن از جانباختگان اعتراضات سراسری آورده شده است:

اردبیل
سیدعلی فتوحی کوهساره
مهیار قربانی
آرش وکیلی
اصفهان
غلامرضا بهرامی
محمد پورپیرعلی
جواد شیازی
احمد قربانی دستجردی
آرشام ابراهیمی
صفر عیدی وندی
ابراهیم منصوری
امیرحسین داودوند
… شکراللهی
سعید بهارلو
مجید بهارلو
حسین بهارلو
علی صادقی
حسن پرورش
پاشا ابراهیمی
… کلینی
بهزاد معینی فر
یعقوب نجفی حاجیپور
سعید اسدزاده
محمد ابراهیمی
… کرمی
حیدر شیازی
حسین کریمی علویجه
… استکی
مسعود بهارلو
محمدجواد عابدی
حمید شریفی
مهدی سبزی
فرشید آفرین
محمد آرمان
مجید رضایی
… رحیمی
… آراسته
علی مختاری
علی میرافضلی
الله رستگار (اصفهان – تبر)
یزدانشهر
ساسان عیدی وندی
رسول امانی
امیرحسین داوودوند
عظیمی محمد(احمد)
فردیس کرج
رضا پذیرش
امید صالحی
آشور کلتا
پدرام جعفری کمیجانی
محمدامین الله قلی
بابک الله اژدهاک
میلاد مژه‌ورد
فرامرز پورفرسادی
محمود رحیمی
حمید قائمی
علیرضا طیبی سالار
کرج
شهرام معینی
امیر شکری
رضا معظمی گودرزی
پویا بختیاری
حسین قاسمی
آمنه شهبازی فرد
محمدرضا نیکوروان
داریوش زیبانژاد مفرد
امید رضایی
ناصر رضایی
امیرحسین کبیری
میثم احمدی
مهناز مهدیزاد نادر
مرتضی صادقی نادر
فرهاد مجدم
مرتضی علیزاده
علیرضا آزادی
کوروش شیدانی
علی رحمانی
ماهان فرامرزی
سعید حمیدی
اصغر حشمت پور
سینا محمدی
کریم باقری
ابراهیم مهدی پور
محمدپارسا عزیزی مقدم
حسین جمالی
ایرج میش مست
سجاد وطن خواه
قاسم نعمتی پور
محسن تالیوردی
علی حسینی
میثم محمدی
رحیم اخوان
محمدرضا حسینی
وحید دامور
مهدی آقایاری
مهدی عباسی امجد
فرخ غفاری
مهدی عباس زاده
آذر میرزاپور زهابی
مهدی حمیدی
رضا رحیمی
حسن دلفان
محسن چمن فر
علی بختیاری
رسول بختیاری
صادق بختیاری
علیرضا محمدزاده
مهدی کلوخی
مهدی مشتاقی
میثم مرادی
علی پاشای
بیتا خدادادی
میلاد درویشی
ابراهیم کتابدار
محمدمهدی کریمی
کمیل حیدری
علی مرشدی
محسن رحیمی
بهرام احسانی
محمود سلطانی
علی خدامرادی
پارسا بدرلو
حسام نام‌آور
محمود صادقپور
شهلا رضایی‌پور
مهدی حمامی
گلشهر کرج
مهدی طاهرزاده
مشکین دشت کرج
عزیز اسکندری
مهرشهر کرج
نیکتا خزایی
رضا خزایی
حمید رسولی
میلاد علیپور نوری
جلال نصر آبادی
ایوانغرب
سجاد اسماعیلی
تبریز
علی حسینی
بوکان
هیوا نادری
شیلر دادوند
اسلامشهر
محسن جعفرپناه
ایمان رسولی
پوریا ناصری خواه
آرش کهزادی
محمدمهدی حقگوی
امیررضا عبدالهی
مهدی ولیپور
محسن مظفری
حسین قاسمی
کمال فرجی
علی احمدی
بهارستان
فاطمه حبیبی
گل‌آقا نوری
محمد طاهری
تهران
مینا شیخی
گلناز صمصامی
علی مرادمنش
علی ده دلیر
پیمان نوری
یاشار علیزاده
محمود ولی الهی
موسی شاهسوند
علی شاهسوند
حسین یامی
عبدالله آجرلو
احمد مرادی
میثاق ملکی
حسین عیسوند
سیدقاسم حسینی
عرفان فائقی
مهرداد معین فر
مهرداد حسابی
سیدحمید طاهری
نیکتا اسفندانی
مجید فلاح پور
پیمان قلی پور
مجید شیخی
حسین نیاز
مهران زاهدی
سیامک نویدی بیلداشی
اسماعیل عرب احمدی
اسماعیل بختیاری
علی استوان
… قربانی
یوسف دری
آریا صادقی
اسماعیل رضایی پیرپشته
تقی علی لو
احمد مراد
سعید یوسفی
حمزه شاهسوند
خسرو بختیاری
علی بهبودی
فریدون کاظمی
امیر علیزاده
غلامرضا قاضی زاهدی
یاسین(مجتبی) رمضان نژاد
احمد نظری
ابوالفضل آذرم
محمدرضا محمدی
حسین طاهری
امیرحسین صادقی
حمیدرضا قبولی
محمد صفری
مصطفی(علی) ابروتن لگران
علی اکبر ابروتن
رامین لمسه
حسین نیازی
علی سپهری
اسماعیل رضازاده
اسماعیل الله قلی
… جان پناه
ارهام موید بختیاری
میثم جعفری
پدرام شجاعی
علی شیرمحمدی
رامین دانا
مهدی کارکایی
مجید ملکی
مجید غیب الهی
احمدرضا فلاح
مهرداد قاسمی
حسن دوست
بهنام کاشی
سمانه ذوالقدر
محمد حیدریان
حسن بابایی
بهزاد فرهنگی
علی چالاک
رضا روشن
تهران – بومهن
بهروز فلاح
تهران – کیانشهر
محسن کرمی‌نیا
رباط کریم
محسن حسینی
محمد مهدوی
ایمان فتاحی
مرضیه عباس زاده
عبدالحمید باقری
پیمان شهابی
محمد محب نیا
علی کرمانشاهی
علیرضا ضابطی
علیرضا شفاهی
مریم نوری
جاوید میرزایی
حسین امینی
پدرام ناصری
حسین آقبلاقی
محمدرضا عزیزی
حسین عزیزی
جمال رمضانی
فریدون خوشنودی
ناصر پروری
فرشاد جعفری‌زاده
عباس یوسفی
سهراب مقدم‌نیاز‌اصل
سیروس سهروردی
فرهاد فروغی
علی بابایی
رستم جابری
پرویز کاشانی
جمشید خدایاری
پروانه سیفی
ابراهیم فرخی‌راد
شهر قدس
حسین شهبازی
جواد بابایی زاده
حسن علیزاده
نوید بهبودی
حمید حسینی
امید فلاحتی
رضا اینانلو
حیدرعلی رمضان‌نژاد
رضا حسینی
حسین آبروی
شهریار
رضا حسنوند
ابراهیم محمدپور
آزاده ضربی
مهدی پاپی
مهدی دائمی
حسین قدمی
احسان شیری
میلاد نجهوند
علی الله امینی
علی سرتیپی
قاسم رضایی
… یارمحمدی
سیدمحمدحسین طاهایی
علی قربانی
تقی رحیمی
نادر مومنی
مهدی گلی پور
بهروز اصغرپور
میلاد محققی
مهران جبوری
علیرضا نوری
اسماعیل قلی پور
اکبر لنگری
نادر مهدی پور
محمد عربی
محمدمعین صالحی
محمد عکاس
… حبیبی
… داداشی
سلیمان رضایی
موسی بهرام
ایوب بهرامیان
هدایت الله حمید
امین آزاد
مراد بیک
علی محمدیان
محمد شیخ‌زاهد
مهدی کریمی
هادی محمد حسینی
امید پاک‌دامن
حمید کریمی
مهدی وثوقی
منصور اقبالی
بهزاد تکیه
ملارد
سجاد رضایی
محمد تیموری
محمد خزایی
میلاد درویش محمدی
مهرزاد رضایی
نسیم شهر
احمد حسن‌پور
ورامین
حسن خدایی
قزوین
مجتبی قیداری
گناباد
حسن صحرایی
مشهد
اسماعیل شیران
حسن ساداتی
اندیمشک
میلاد نجفوند
عبدالله یعقوب وند
شفیع بازتاب
سجاد میری
اکبر یعقوبی
علی اسکندری
ایمان پاپی
اسد بیروند
رحیم اسکندری
سید مصطفی ارتند
احواز
حمید آوی
مهدی زرگانی
عباس بریحی علوش
سعید پانکی
کمال دغاغله
محمدرضا عسافی زرگانی
رضا داراب پور
معصومه داراب پور
حمزه سواری
میثم مجدم
رضا عطیه النیسی
محمد(حمزه) بریهی
علی(رضا) تمیمی
رضا شاه مرادی
هانی شهبازی
بشیر سرخی
سیدحسن مشعشعی
رضا بلیطی زاده
ایمان موسوی
مریم  عیدانی
محسن عساکره
حمید رضازاده
اصغر حق طلب
اکبر ملک پور
مهدی عبدی
سیدرضا خلف زاده
امیر حسینی
زینب نیسان پور
محدثه مقدم
فریحه کریم زاده
فاطمه حقوردی
شهلا بالدی
کوثر تابع معتوقی
ریحانه ملکی
علیرضا اکبرپور
نوید عساکره
مهدی فلاحی
سهیلا فلاح زاده
کوثر بغلانی
نسرین بغلانی
مهدی غلام زاده
فریبا آل خمیس
علی آلبو عبادی
امیر عساکریان
مهدی دریس مولایی
رحیم عرب پور
رضا یزدانی
علی اسماعیلی
مریم اسماعیلی
رضا قادری
مهدی قادری
حسین ربیعی
مبین مقدم
حمزه باوی
ایذه
یاسر اسکندری
عبادان
ابراهیم مطوری
علی بغلانی
حمد بشاره دورقی
علی باوی
روانبخش امامی ململی
حلیمه سمیری
روانبخش امامی راد
محمد رضایی
احمد علوی
رضا علوی
زهرا ساجدی
حسین ساجدی
مهدی عساکره
زینب عساکره
علیرضا فرحانی
مهدی امیری
حسین امینی
علی مقدم
بهبهان
محمدحسین قنواتی
مهرداد دشتی نیا
احسان عبدالله نژاد
محمود دشتی نیا
محمد حشم دار
شبنم دیانی
فرزاد انصاری (تزمی پور)
جاوید نامان
حمیدیه
احمد ساعدی
شهاب سیاحی
محمره(خرمشهر)
میثم منیعات(ناصری)
میلاد حمیدی
میثم عبدالوهاب عدگی پور
خالد منیعات
خالد غزلاوی
حسن تمیمی(غزلاوی)
محسن محمدپور
دزفول
سهراب خواجوی
رامهرمز
هادی قربانی
سیدحسن موسوی
نبی سعید
نریم عیسی
علی راشدی
رشید بنی
علی موسوی
فلاحیه (شادگان)
محسن آلبوعلی
باسم البوغبیش
علی راشدی
شوش
صادق کعبی
شوشتر
احمد موسوی جعاوله
عباس(رضا) کعبی
رضا دلفی
محمود کعبی
علی سلیمانی
قاسم زغبی
عارف دلفی
جمال کعبی
عادل کعبی فرزه
علی کعبی
عدی کعبی
عمار زغبی
مهدی عگبی
یاس سلیمانی
میلاد سلیمانی
احمد سعدی
کوت عبدالله
مجاهد الیامعی
حمید موحدی نژاد
معشور
قاسم باوی
شهاب حطاوی
محمد خالقی
عدنان هلالی
مجتبی عبادی
منصور دریس
عباس(رضا) عساکره
احمد رسول آلبوغلی
محمد خالدی
علی خواجه آلبوعلی
حمید شیخانی
حسنیه عتقی
یوسف خالدی
رزاق ناصری زاده
اقبال اسماعیلی
سالم امیرسنجران عیدانی
فرشاد حاجیپور
طاهر آل خمیس
منصور الباوی
منصور عساکره
یوسف آلبوعبادی
علی مرادی
مجید مجدم
احمد چراغیان
جعفر آل خمیس
احمد خواجه آلبوعلی
علی ربیع خواه
محسن عبادی مهر
خانم ام ولید
چنعانی (دختر خردسال)
مهدی امرایی
مسجد سلیمان
آرمان امانی
زنجان
امیرحسین عباسی
گرمسار
حسن طاووسی
حمید قباخلو
محمدامین الیکایی
کوروش شهلایی
شیراز
مهدی نکویی علی آبادی
بهمن(رضا) جعفری
مجید هاشمی
… پارسایی
… پارسایی
جانفشان اسدی
محمدرضا جمشیدی
مهدی جهانبازی
مهدی مقدم زاده
محمدرضا خورشیدی
سیدعلیرضا انجوی
صادق احمدپناهی
امیرپاشا قارچی وند
محمد توسلی
محمدحسین داستانخواه
کیانوش قرداشی
کامبیز قرداشی
مجید ریحانی
حمید ریحانی
هاشم زارع
وحید ترابی
فرشاد میری
سیدکیوان یرفی
حسین بذرافشان
احمدرضا پورقیومی
حمید فرهادی
امیر پناهی
نادر اسدی
جمال قریشی
محمدحسین حورنگ
حسین حیدری
امیر(محمد) الوندی فر
جواد نکویی
مرتضی محمدزادگان
محمد یوسفی
محمد شجاعی
رضا علیپور
پیمان شعاعیان
سعید صادقی
محمدحسین شکاری
محسن پایدار
صادق سعادت
مهدی سلوکی
امیر رودگری
رضا دهقان
مصطفی زمانی
نادر نصیرپور
رسول قویمی (شیراز – کلار)
وحید توسلی دوست
صفاشهر
محمدحسین نظری
مرودشت
مهدی نیکویی
سنندج
مظفر سیفی
علی بغلانی
شاهو …
فائق …
کاوه ویسانی
ناصر رضایی
محمدرضا احمدی
زیبا خشگوار
هیوا رحیمی
مسعود امینی
رضا صادقی
سوران محمدی
علی جواهری
ارشاد رحمانیان
پویا احمدزاده
کامیاران
پریسا سیفی
مریوان
مهران تاک
بهروز ملکی
عثمان نادری
دانیال استواری
ادریس بیواره
آرین رجبی
سامان باسامی
عثمان احمدی
سیرجان
روح‌الله (جواد) نظری فتح‌آبادی
اسلام آباد غرب
سعید نورالهی
جوانرود
حمزه نقدی
یونس هوشنگی
کاوه رضایی
جبار تجاره
سلمان رحمانی
کاوه محمدی
ابراهیم مرادی
مبین عبداللهی
فرشاد خیراندیش
علی(یونس) فیروزبخت
عمران ولیدی
بهرام غلامی
آرش ایوبی
ریبوار سیدرستمی
خالد رشیدی
هاشم مرادی
سنقر
محمد حیدریان
کرمانشاه
نادر بیرانوند
محمد(رامین) میرزایی
مظفر وطن‌دوست(ظهیری)
یونس عزتی
مصطفی فرزامی
نادر بیژنوند
نعمت حسینی
مصطفی باکری
عبدالله شاه آبادی
منصور فخری
احمد منصوری
فرامرز رحیمی
عبدالرضا شیرزادی
برهان منصورنیا
حسام بارانی راد
فواد جوشن
اسماعیل قادری نیا
یونس جلیلی
سعید رضایی
جواد کرمی
بهمن عزیزی
میلاد شیرازی
حمزه فرجی
بهزاد جویباره
محمد پالانی
آرمین قادری
دانیال محمدی
مظاهر رستمی
حمید برهانی
عبدالله منصوری
مصطفی همتی راد
قادر بهمن یار
افشین جلیلی
جواد پالانی
محسن اسفندیاری
بهمن کامرانی
منصور رضایی
شکیبا بیرانوند
غلام تابزر
مسعود مرادی
منوچهر فتحی
علی القاسی
وحید فتحی
محمد نادری
هوشنگ کریمی
سعید امیری
رضا محمودی
سعید بیژ
حشمت مرادی
خسرو کریمی
محمود رضایی
سعید اسماعیلی
صدرا سربله
ولی الله پیرحیاتی
غلامرضا داوودی
ابراهیم فدای
اسماعیل خرمند
ابوالفضل بیگدلی
صابر توسلکانی
محمدرضا نوبختی نیا
فرشاد پهلوانی
فرزاد قاسمی مقدم
علی جوانرودی
صادق عباسی کردنیا
مجیداسد مولانیا
علی اصغر مولانیا
احمد شاکری
مجتبی اسفندیارثابت
محمدجواد رستمی
رسول زیارتی خوشنام
بهروز فلاحی راد
جواد مختاری
وحید اللهی
حسین امینی
بهنام امیریان
یونس عینی
سعید اسماعیلیان
سجاد باقری
رستم  عیوض زاده
محمد  رسولی
سجاد  بیرانوند
فرشید عزت شاهی
سعید ارشادی
محمود فرد پور
علی  غلامپور
فرهاد مجیدی
مسعود ابراهیمی
جواد حیدری
عصمت حیدری
جمشید کاظمی
علی غفوری
علیرضا داموندی
فرشاد توکلی
ویدا شکیبایی مقدم
بهروز فرهاد پور
حجت جلالی
هاشم عزتی پور
هدایت قربانی
فرخ جباری
مسلم فیاضی
اسکندر مرتضوی
گرگان
حامد سمنانی
رشت
محسن نظام دوست
… بنیادی
صومعه سرا
… کیایی
لنگرود
پژمان (علی) قلی‌پور
خرم آباد
امیدمحمد مهرابی
مرتضی مرادی
فرشاد دریکوند
سیدمصطفی زارع زاده
حسین پاپی
ارشیا پیروزی
اراک
علی اسدی
فرهاد میری
مسعود صابری
ساوه
اسماعیل شجاعی
ابوالفضل شعبانی
محمدعلی بهرامی
میناب
حسین ترکمانی
محمد جلالی

بازداشت بيش از 350 نَفَر #قيام_تشنگان_ثورة_العطش

بازداشت بيش از 350 نفر در #قيام_تشنگان    صدها نفر در #قيام_تشنگان #قيام_تموز در تظاهرات مسالمت آميز در اعتراض به بى آبى و قطع آب و انتقال آ...