۱۳۹۷ آذر ۳۰, جمعه

نگرانی از وضعیت زندانی سیاسی شیراحمد شیرانی پس از انتقال ناگهانی به مکان نامعلوم

نگرانی از وضعیت زندانی سیاسی شیراحمد شیرانی پس از انتقال ناگهانی به مکان نامعلوم

زندانی سیاسی بلوچ شیراحمد شیرانی به طور ناگهانی احضار و به مکان نامعلوم منتقل شد. بیخبری از دو زندانی سیاسی محمدصابر ملک رئیسی و شیراحمد شیرانی نگرانی در رابطه با وضعیت آنها و اعمال شکنجه بر علیه ایشان را افزایش می دهد.
به گزارش کانون حقوق بشری نه به زندان – نه به اعدام، بعدازظهر روز چهارشنبه ۲۸ آذر ماه، زندانی سیاسی بلوچ شیراحمد شیرانی که به صورت تبعید در زندان اردبیل محبوس است، به طور ناگهانی احضار و به مکان نامعلومی منتقل شد. از علت انتقال وی و از شرایط او هنوز اطلاعی در دست نیست.
انتقال این زندانی سیاسی در حالیکه هفته پیش زندانی سیاسی دیگر بلوچ محمدصابر ملک رئیسی نیز به همین شکل به محلی نامعلوم منتقل شده، نگرانی از شرایط و ظن فشار و شکنجه در مورد این دو زندانی را بالا می برد. محمدصابر ملک رئیسی از روز ۲۱ آذر ماه به خارج بند منتقل شده و تاکنون از وضعیت او اطلاعی در دست نیست.
زندان مرکزی اردبیل یکی از بدنام ترین زندانهای ایران در خصوص شکنجه های غیرانسانی چون نگه داشتن زندانی تا صبح در سرما، ضرب و شتم های طولانی است.
چندی پیش یک زندانی عادی در زندان مرکزی اردبیل پس از بازگشت از تنبیه به دلیل نامعلوم جان داد.
شیر احمد شیرانی فرزند چاکر متولد سی ام شهریور ۱۳۶۲، مجرد، اهل زاهدان و ساکن تهران، از هموطنان اهل سنت است. شیراحمد شیرانی در تاریخ خرداد ۷۹ توسط نیروهای اداره اطلاعات بازداشت شد. علت بازداشت او فعالیت و عضویت در سازمان مقاومت مردمی ایران و اقدام علیه امنیت کشور ذکر شد. وی پس از بازداشت به مدت ۲ سال در سلول انفرادی بازداشتگاه اداره اطلاعات مورد بازجویی و شکنجه قرار داشته و سرانجام به ۲۲ سال زندان و تبعید محکوم شده است.
شیراحمد شیرانی در تیر ماه ۹۱ از زندان زاهدان به زندان گرمه اردبیل، سپس زندان مشکین شهر و در نهایت در بهمن ۹۴ به زندان مرکزی اردبیل تبعید شد.
علی پژگل، نور احمد حسن زهی، عبدالکریم شه بخش، ماهر کعبی، شیراحمد شیرانی و محمد صابر ملک رئیسی از جمله زندانیان سیاسی محبوس در زندان اردبیل هستند.

ماده ۳: حق حیات برای همه
هر کس حق زندگی ، آزادی و امنیت شخصی دارد.
هر کس حق دارد که از آزادی فکر ، وجدان و مذهب بهره مند شود .این حق متضمن آزادی تغییر مذهب یا عقیده و ایمان می باشد و نیز شامل تعلیمات مذهبی و اجرای مراسم دینی است . هرکس می تواند از این حقوق یا مجتمعاً به طور خصوصی یا به طور عمومی بر خوردار باشد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

بازداشت بيش از 350 نَفَر #قيام_تشنگان_ثورة_العطش

بازداشت بيش از 350 نفر در #قيام_تشنگان    صدها نفر در #قيام_تشنگان #قيام_تموز در تظاهرات مسالمت آميز در اعتراض به بى آبى و قطع آب و انتقال آ...