خبرگزاری هرانا – کارگران قطار شهری اهواز از ۱۶ ماه حقوق معوقه و عیدی سال ۹۸ خود خبر دادند. در خبری دیگر کارگران اخراجی شرکت مهندسی موجان، مجری طرح تصفیهخانه مرکزی پتروشیمی بندر امام ۴ ماه است که در بیکاری به سر میبرند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، جمعی از کارگران قطار شهری اهواز روز چهارشنبه با حضور در مقابل ساختمان شهرداری اهواز خواستار پرداخت معوقات خود شدند.
یکی از این کارگران گفت: “هم اکنون ۱۶ ماه حقوق و عیدی سال ۹۸ را از شرکت کیسون پیمانکار قطار شهری اهواز طلب داریم و از ابتدای امسال تاکنون مبلغ ۱۳ میلیون ریال به صورت علی الحساب به ما داده شده است”.
وی با اشاره به بستن درب کارگاه توسط کارکنان قطار شهری اهواز ادامه داد: “صبح امروز مقابل ساختمان قطار شهری اهواز حاضر شدیم اما پس از آنکه نتیجهای نگرفتیم به دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان رفتیم و پس از آن به شهرداری مرکزی آمدیم تا شاید مسئولان راهی برای حل مشکلات ما پیدا کنند”.
وی گفت: “پارسال تنها ۶ حقوق ما را دادند که آن هم برای تسویه سال ۹۶ بود، این نحوه پرداخت از سوی شرکت کیسون اصلاً عادلانه نیست”.
چندی پیش نیز تعدادی از کارگران متروی اهواز مدعی اخراج شدن از شرکت کیسون به دلیل اعتراض به پرداخت نشدن حقوق شدند.
عملیات اجرایی مترو اهواز بهمن سال ۸۵ آغاز شد اما پیشرفت این پروژه پس از گذشت بیش از ۱۳ سال هنوز کمتر از ۳۰ درصد است.
پروژه متروی اهواز از نیروگاه زرگان در شمال شرقی اهواز شروع میشود و پس از عبور از میدانهای اصلی شهر، در منطقه بقایی در جنوب غربی اهواز به انتهای مسیر خود میرسد. طول این مسیر بر اساس مصوبه شورای عالی ترافیک کشور ۲۳ کیلومتر و شامل ۲۴ ایستگاه است. این پروژه به ۲ گام دسته بندی و گام نخست آن از فرودگاه تا مصلا با ۶ ایستگاه تعیین شده است.
پروژه قطار شهری اهواز از اواخر پارسال تاکنون به دلیل مشکلات مالی به حالت تعطیل درآمده است.
بیکاری کارگران پتروشیمی بندر امام
به گزارش ایلنا، کارگران شرکت مهندسی موجان، مجری طرح تصفیهخانه مرکزی پتروشیمی بندر امام کماکان حدود ۴ ماه است که در بلاتکلیفی بسر میبرند.
تعدادی از این کارگران گفتند: “این شرکت پیمانکاری، مجری احداث تصفیهخانه مرکزی پتروشیمی بندر امام است که از سال ۹۵ کار خود را آغاز کرده و تاکنون حدود فقط ۵۰ درصد پیشرفت پروژه داشته که متأسفانه در پایان سال ۹۷، به بهانهی زیان دهی، تعداد ۵۰ نفر از کارگران خود را اخراج نمود تا شاید به این وسیله بتواند در مبلغ قرارداد مذکور، نظر مساعد کارفرما را بگیرد”.
این کارگران افزودند: “علیرغم جلسات متعدد در کمیسیون کارگری شهرستان بندر ماهشهر و دستور اکید فرماندار بر برگشت به کار کارگران و ممنوعیت اخراج دستهجمعی در تمام شرکتهای منطقه، این شرکت تا کنون که بیش از ۴ ماه از اخراج ما میگذرد، فقط ۸ نفر را برگشت بکار نموده و باقی نفرات را وعدهی آینده میدهند”.
یکی از این کارگران گفت: “متأسفانه در میان کارگران برگشتی، مواردی به چشم میخورد که احساسات ما را جریحهدار نموده. ما کارگران بومی باید در خانه بنشینیم آنوقت شخصی به کار گرفته شود که از آخرین همکاری او با این شرکت حدود ۵ سال میگذرد و هیچ اولویتی برای برگشت بکار ندارد”.
کارگران معتقدند که کارفرما تا حدودی خواستههای پیمانکار مربوطه را محقق نموده ولی شرکت مذکور به عهد خود مبنی بر برگشت بکار کارگران، وفا ننموده است و ما از مدیران ارشد هلدینگ خلیج فارس خواهان ورود به این مسئله هستیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر